Prysmian indvier endnu et nyt Academy træningscenter.

prysmian-hq-academyPrysmian Group indvier endnu et nyt ”Academy” træningscenter på dets hovedkontor i Milano, Italien. Med mere end 1.000 deltagere og 150 træningsdage planlagt for 2017, bliver de nye klasseværelser vært for koncernens Academy, der blev skabt tilbage i 2012 – i samarbejde med SDA Bocconi School of Management.

De to klasseværelser vil henvende sig til akademiets to retninger: En Management School, der har til formål at styrke management og ledelsesevner samt en Professional School, der har til formål at udvikle og styrke tekniske færdigheder. Over 1.500 personer fra forskellige lande har allerede modtaget uddannelse via Akademiet siden dets oprettelse.

Akademiet er et konkret redskab til deling af ledelsesmæssige og tekniske ”bedste praksis”. Takket være dets internationale karakter fremmer det en innovativ og iværksætter tilgang samt en fælles ånd af mangfoldighed og integration. Det nye træningscenter er placeret på koncernens nye hovedkvarter i Milanos historiske fremstillingsdistrikt Bicocca. Derudover har koncernen også et fremstillings akademiet i Mudanya, Tyrkiet.

“Vi er meget stolte af at have indviet endnu et træningscenter denne gang på vores nye hovedkvarter”, udtalte Fabrizio Rutschmann, SVP HR & Organisation hos Prysmian Group. “Dette er et yderligere skridt fremad i vores strategi med udvikling af vores menneskelige kapital, som udgør en værdifuld og væsentlig ressource for koncernen.”