Prysmian er platinum sponsor på FTTH Conference 2018 i Valencia

Prysmian vil være i rampelyset på dette års konference med to separate foredrag. Philippe Vanhille, Senior Vice President for Telecom vil tale om “Fibre for 5G: Wire-less becoming wire-more”, der forklarer betydningen af, ​​at investere i et kvalitets- og fremtidssikret passive net for at undgå afbrydelser og optimere omkostninger fremover. Alain Bertaina, Business Development & Product Strategy Director, vil deltage i debatten om “Voice of the Industry”, til diskussion om fiberens centrale rolle i transformation af netværk og hvordan smarte infrastruktur innovationer er hjørnestenen for nye services.

Prysmian Group fortsætter med at udvikle og levere avancerede produkter for at imødekomme Telecom industriens voksende behov. Et af disse produkter demonstreres løbende på Prysmian standen P06 , nemlig Prysmian FlexTube® kabel med 2112 fibre, som udgør  den højeste fibertæthed for et fleksibelt mikro modul-baserede fiberkabel, installeret til dags dato. Det er designet til at være ekstremt kompakt, let og fleksibelt samt hurtigt at installere – hvilket gør ideelt til vanskelige eller overbelastede områder.

“Prysmian leverer kvalitetsprodukter og -systemer til højtydende netværk, takket være koncernens globale ekspertise, fokus på innovation og tætte samarbejde med kunderne,” siger Vanhille. “Vi har forpligtiget os til at skabe den mest avancerede FTTH teknologi af højeste kvalitet, og vi ser frem til at hjælpe vores kunder med at finde den bedste balance mellem deres CAPEX af i dag, og deres driftsomkostninger i morgen.”

Phillip Vanhilles foredrag om “Fibre for 5G: Wire-less becoming wire-more” foregår den 14.februar kl. 14:30 i Conference Room 2, mens Alain Bertaina taler om “Network innovations that will underpin the Gigabit society” den 15.februar kl. 9:30 i Conference Room 3

Læs mere her http://www.ftthconference.eu