Prysmians første kontrakt med JG Summit Petrochemicals Group

Prysmian Group har indgået en aftale med JG Summit Petrochemicals Group (JGSPG) om levering af 820 kilometer LV og MV, instrumentations- og kontrol- samt telekommunikationskabel til petrokemisk applikation.

JGSPG er den største producent af polyolefiner i Filippinerne og den første og eneste integrerede producent af PE og PP harpiks i landet. Firmaet er et 100% ejet datterselskaber af JG Summit Holdings, Inc. (JGSHI) – et af landets største og mest diversificerede konglomerater.

JGSPG anlægget ligger 120 kilometer syd for Metro Manila i Batangas City, med udsigt over den smukke Batangas bugten. På nuværende tidspunkt har JGSPG et 250 hektar fuldt integreret førsteklasses produktionskompleks, der huser Naphtha Cracker Plant og Polymer Plants.

Prysmian Group skal levere den komplette pakke med strøm, instrumentering og styring og telekommunikationskabler til OSBL (Outside Battery Limits) Fase 1 Expansion Projekt til de eksisterende JG Summit faciliteter. Kablerne hertil vil blive produceret på koncernens fabrik i Tianjin og Suzhou (Kina), med levering i 2. kvartal af 2018.

Vi er særligt stolte over denne aftale med JG Summit”, udtaler Irene C. Wilson, Oil & Gas Asia Pacific Business Director hos Prysmian Group. “JG Summit er en ny kunde med stor forventet vækst i den nærmeste fremtid“.

Prysmian Group er den eneste kabelproducent i den region, som kan levere en komplet og udvidet portefølje af kabelløsninger til olie- og gasindustrien, herunder downhole, offshore og subsea-løsninger. Koncernen har et stærkt geografisk fodaftryk i regionen med fabrikker i Kina, Indonesien, Malaysia, Thailand, Singapore, Filippinerne, Australien og New Zealand.