Prysmian introducerer Ultra Compact Joint (UMJ) fibermuffe

Med plads til 72 fibre

Prysmian Telecom introducerer en ny fibermuffe ved navn Ultra Compact Multifunction Joint (UMJ) til sit eksisterende sortiment af optiske tilslutningskomponenter og tilbehør. Som navnet antyder er UMJ designet til applikation i overfyldte kanaler og rør med begrænset plads til ekstra fibre. Størrelsesmæssigt måler enheden L 48 x B 25 x D 21 cm. Download datablad her eller find alle vores øvrige konnectivity produkter på vores hjemmeside.

UMJ-muffen har 4 circulære, 1 oval og 2 nødporte og er designet til at rumme op til maksimalt 72 fibre i seks splejsebakker. Den er rated IP68 og kan bruges i luft- eller underjordiske netværk og er en ideel løsning til FTTH eller mindre kommercielle fiberapplikationer. Enheden er designet, støbt og samlet på koncernens fabrik i Bishopstoke i Storbritannien, og er blot den seneste i en række produktudviklinger til at tackle den stigende udfordring med øget fibertæthed i telekommunikationsnetværk.

”Hos Prysmian anerkender vi, at plads er en af de største udfordringer for fuld FTTH-udrulning af et 5G-netværk. Derfor er meget af vores forsknings- og udviklingsindsats rettet mod at udvikle løsninger med maksimal kapacitet og reduceret dimensioner,” forklarer Adam Ashenden, Produktchef for Prysmian Connectivity.

Find alle vores telecom produkter på vores hjemmeside her. For yderligere information eller forespørgsler om vores telecom produkter venligst kontakt John Olsen på telefon 6039 2711 eller e-mail john.olsen@prysmiangroup.com.