Certificerede drikkevandskabler fra Prysmian

For at holde byer og samfund i gang, skal drikkevandet flyde frit. Fra kontorer og parcelhuse til industrien og landbruget hjælper pumper med at holde vand i hanerne og planterne grønne. Kommunale vandværker, vandreservoirer og industrianlæg kræver alle elektriske pumper, installeret under ekstreme miljøforhold. For at sikre den kontinuerlige drift af disse er kabler kritiske.

Kabelegenskaber

Prysmian kabler er designet til elektrisk installation af nedsunket pumper til drikkevandsforsyningen. De er kendetegnede ved at være vandtætte, ikke giftige, smagsløse, højtydende med lang levetid, egnet til medium mekanisk belastning samt certificeret til drikkevandsapplikation. Ydrekappen er lavet af EPR gummikompound type EM6, der har en elastisk og glat overflade, som forhindrer snavs- og kalkaflejringer over tid.

KTW og ACS godkendt

Takket være vores specielle kompounds, opfylder vores drikkevandsserie kravene til de vigtigste europæiske standarder. Dette omfatter de ekstremt strenge regler fra Tysklands KTW anbefalinger, DVGW standard W 270 samt normerne fra Frankrigs ACS (Conformité Sanitaire). Læs mere om vores vandtætte kabler på vores hjemmeside hvor du også finder spildevandskabler samt varmtvandskabler.

Porteføljen omfatter

HYDROFIRM S1BB-F & S1BBH2-F – 0,6/1 kV
Rundt eller fladt kabel til nedsunket vandpumper udsat for medium mekanisk belastning. Kablerne er egnet til drikkevand, industrielt vand, kølevand, overfladevand, regnvand, grundvand og havvand ned til 500 meters dybde. Godkendt i henhold til KTW og ACS certificering.

POTAFLEX – 0,6/1 kV
Vandtæt, blyfrit og halogenfrit kabel til nedsunket vandpumper i drikkevandforsyningen. Designet til udendørs brug og egnethed til permanent installation i vand ned til 150 meter. KTW certificeret i henhold til W270.

TML TYPE B VANDPUMPEKABEL – 0,6/1 kV
Rundt kabel type TML B til installation af nedsunket vandpumper til drikkevandforsyningen, med ledertemperatur op til 70°C  og ned til 400 meters dybde. Kompatibel med KTW og ACS certificering.

HYDROFIRM EMV-FC (S1BC4B-F) – 0,6/1 kV
Skærmet kabel til elektrisk udstyr nedsunket i vand og udsat for medium mekanisk belastning. Såsom AC frekvensomformere der skal opfylde EMC krav. Egnet til installation i drikkevand, industrielt vand, kølevand, overfladevand, regnvand, grundvand og havvand ned til 500 meters dybde. Godkendt i henhold til KTW og ACS certificering.

MS-HYDROFIT(T) TSW – 3,6/6 kV
Kabel til nedsunket vandpumper udsat for medium mekanisk belastning. Egnet til installation i drikkevand, industrielt vand, kølevand, overfladevand, regnvand, grundvand og havvand ned til 500 meters dybde. Godkendt i henhold til KTW og ACS certificering.

Kontakt os
Ønsker du at vide mere om disse kabler, er du velkommen til at kontakte vores sælger Kim Laursen på telefon 6027 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.