Prysmian udvider HV produktion på dets fabrik i Jiangsu, Kina

Prysmian Group meddeler, at dets kinesiske fabrik i Jiangsu, er klar til at tilbyde et komplet udvalg af HV kabler, efter implementering af aktiver fra det tidligere Shen Huan Cable Technologies. Hermed styrker koncernen sin konkurrenceevne på det kinesiske elforsyningsmarked.

Prysmian Technology Jiangsu har dedikeret et produktions- og logistikareal bestående af godt 190.000 m2 til formået, med 5 produktionslinjer (2 VCV linjer op til 500 kV, 1 CCV linje op til 220 kV og 2 CCV linjer til MV kabler). Den samlede produktionskapacitet ligger på over 30.000 tons årligt, hvilket er den højeste HV produktionskapacitet inden for koncernen.

Prysmian Technology Jiangsu tilbyder nu en bred vifte af kabelteknologier og produkter designet og fremstillet i overensstemmelse med koncernens standarder og ekspertise, herunder HV og EHV systemer, MV fra 6-500 kV samt brandsikre kabler.

Prysmian Group har for nylig leveret adskillige højspændingsprojekter i Kina og ASEAN, der bidrager til at styrke nationale elnet. “Vi har opnået vigtige resultater i området og kvalificeret næsten alle vores innovative produkter, og dermed taget et vigtigt skridt fremad i udvidelsen af ​​koncernens forretningsaktiviteter i ASEAN-området,” udtaler Matteo Bavaresco, CEO hos Prysmian Group China.