Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian udstiller på WindEurope Offshore 2019 i København

Fokus på innovative teknologier og projektudførelse for at understøtte opgraderingen af elnettet

Prysmian Group har forpligtet sig til at støtte udviklingen af et ​​grønnere og smartere elnet. EU-Kommissionen har anslået, at op mod 450 GW offshore vindkraft er nødvendig inden 2050 for at nå Europas ambitiøse CO2 mål. Til en sådan udvikling af ​​offshore vindindustrien kræves et effektivt, bæredygtigt og pålideligt transmissions- og distributionsnet, som er i stand til at understøtte overgangen til mere vedvarende energi.

Prysmian udstiller på WindEurope Offshore 2019 i København fra 26. til 28. november i Bella Centeret i hal C1 stand C41. Her præsenterer koncernen sit nye banebrydende kabeludlægningsskib Leonardo da Vinci, der er under opførelse af Vard samt dets komplette sortiment af produkter og services til offshore vindindustrien.

Vice President for Prysmian Submarine Business Unit, Raul Gil indgår i et diskussionspanel, hvor han vil snakke om hvordan koncernen vil imødekomme offshore vindindustriens fremtidige behov, under overskriften: “How to deliver 450 GW before 2050” tirsdag den 26. november kl. 11.15 – 12.30 i lokale A10-11-12.

“WindEurope Offshore 2019 er et oplagt sted for Prysmian at bekræfte vores stærke engagement til den strategisk vigtige og voksende vedvarende energisektor og præsentere vores brede vifte af innovative kabelteknologier og forbedrede projektudførelseskapacitet,” udtaler Raul Gil.

Besøg os på stand C1-C41 og få en personlig snak med vores specialister om jeres unikke behov.

Læs mere om messen her