Prysmian Rusland i vækst

Prysmian Rusland vokser

 

Prysmian Group bekræfter en konstant vækst for Prysmian Rusland, som for nylig har indgået adskillige vigtige aftaler vedrørende transmissionsnettet i Rusland og Kasakhstan.

I detaljer har gruppen fået tildelt kontrakten til at etablerer en udbygning af det Russiske elnettet, ved hjælp af et 220V HV kabelsystem, der skal forbinde en fabrik drevet af RusHydro, en af de førende russiske energiproducenter i den fjernøstlige del af landet, i området mellem Vladivostok og Khabarovsk. Derudover er Prysmian Group i St. Petersborg-området ved at etablere et 110 kV kabelsystemet, der skal forbinde en af Rosseti Groups sub-stationer til transmissionsnettet.

I Kasakhstan har Prysmian Group netop leveret to højspændings kabelsystemer, som indgår i infrastrukturprojektet for Almaty, der vil være vært for 2017 Winter Universaiden. Løsningen består af et 110 kV kabelsystem samt et underjordisk 220 kV kabelsystem, hvor førstnævnte er fuldt produceret på koncernens fabrik i Rybinsk.

Den strategiske aftale, underskrevet med den russiske transmissionsnet operatør JSC Rosseti under St. Petersborgs International Economic Forum (SPIEF 16-20.juni 2016 ), er et bevis på Prysmian Ruslands konstant vækst. Kontrakten indebærer levering af ekstra-højspændingskabler fremstilletPrysmians fabrik i Rybinsk såvel som udvikling af nye teknologier, der vil give mulighed for forbedret sikkerhed, øget energieffektivitet og identifikation af steder for pilot implementering af koncernens innovative løsninger.

Aftalen giver ligeledes mulighed for brug af en ny type isolering til 6-500 kV HPTE kabler samt et innovativt system til overvågning af partielle udladninger (PD) i primære elektriske kabler og kabelsystemer hos Rosseti.

“Vi er stolte af at arbejde med en prestigefyldt partner som Rosseti,” siger Cesare Biggiogera, administrerende direktør for Prysmian Rusland. “Dette partnerskab vil, når det er fuldt operationelt kunne generere mersalg på 50 mio. € om året, i et område hvor udviklingen af ny elektrisk infrastruktur samt modernisering af eksisterende udstyr giver gode muligheder. Hertil vil koncernen vil være i stand til at tilbyde sine banebrydende teknologier og ekspertise til statslige enheder samt statsejede og private virksomheder – takket være vores nye kabelfabrik i Rybinsk, i Yaroslavl-regionen.”

Prysmian Group har været på det russiske marked i godt 7 år og har investeret mere end 55 mio.$ i forbedringer til kabelfabrikken i Rybinsk, der dermed har en produktionskapacitet20.000 tons kabel per år.