HULT 0,6/1 kV B2ca – med rød kabelmærkning og KEMA-KEUR certificering

Nogle byggerier såsom offentlige hospitaler og skoler eller central infrastruktur såsom datacentre og stadioner specificerer en meget høj grad af brandsikkerhed. Her er det nødvendigt at bruge B2ca kabel med den højeste brandklasse.

Brandklasse B2ca yder det højeste sikkerhedsniveau for kabler til fast installation i henhold til CPR, da de ud over at være brandtestet iht. EN 60332-1-2 (brandhæmmende) også er lodret brandtestet i bundter i 20 minutter ved en 20,5 kW flamme iht. EN 50399. Når flammen slukkes, må kablet ikke brande videre. Derudover foretages der yderligere tests og måling for udvikling af røg iht. EN 61034-2 (røgsvag), brandbare dråber og partikler iht. EN 50339 samt syre iht. EN 60754-2 (korrositet).

Draka HULT 0,6/1 kV installationskabel er B2ca godkendt og velegnet til inden- og udendørs fast installation i tørre eller fugtige miljøer med høje temperaturer såvel som til bundlet installation eller direkte nedgravet. Kablet er halogenfrit og brandhæmmende med UV-bestandig isolation. Det kan klare en maksimal driftstemperatur på 90°C, med en midlertidig overload på op til 130°C.

Derudover er det tillige påtrykt en unik rød kabelmærkning, så det er let genkendeligt i forhold til øvrige installationskabler med lavere brandklasse. Kablet er tillige KEMA-KEUR certificeret for øget pålidelighed og sikkerhed.

Download datablad eller vores kabelkatalog med højere brandklasser.

Læs mere om CPR her.