Build-the-Future 2020: Prysmian globale rekrutteringsprogram

Build-the-Future er Prysmian Group Graduate Program 2021 for ingeniør- og tekniskekandidater. I år er det tiende gang at programmet kører siden lanceringen i 2012, og i alt er der blevet rekrutteret  over 300 kandidater fra hele verden.

Programmet starter med en 2-ugers global induktion med træning og aktiviteter ledet af Prysmian Group Academy i samarbejde med SDA Bocconi School of Management. I løbet af de første uger vil du ligeledes skabe forbindelse til andre graduates, interne ekspert samt blive tildelt en mentor.

Efter din induktion vil du over et år være i jobrotation i 3 forskellige afdelinger: R&D, Produktionsdrift og Kommerciel salg. Efter det første år starter du din internationale opgave i en periode på 3 år. Den internationale opgave er en stor mulighed for at lære nye måder at arbejde på, tilegne dig ny viden, møde nye kolleger og omfavne en ny kultur. Ved afslutningen af ​​din opgave i udlandet, vender du tilbage til det land, du er ansat i og fortsætter din karriere hos Prysmian Group.

Hvem er du?

  • Du er ivrig efter at deltage i en karriere inden for vores branche, og du er klar til at påtage dig nye udfordringer.
  • Du er færdiguddannet inden for de sidste 18 måneder, eller du er ved at afslutte en uddannelse som elektroingeniør, elektrotekniker eller lign.
  • Du besidder fine engelskkundskaber, både mundtligt og skriftligt.
  • Du har tidligere arbejdet eller studeret i udlandet og er villig til at påtage dig en langvarig international opgave.
  • Du besidder fremragende kommunikations- og præsentationsevner og har respekt for forskellige kulturer.
  • Du elsker at lære og samarbejde med kolleger.

 

Alle hos Prysmian Group har potentialet til at sætte deres præg på virksomheden. Uanset hvilke opgaver du løser eller hvor du er baseret, kan du transformere verden omkring dig. Er du klar til at starte en ny rejse sammen med os?

 

Trin 1 – ONLINE APPLIKATION: Ansøgninger til Build-the Future 2020 programmet modtages senest den 14. november 2020.

Trin 2 – SCREENING OG ONLINE VURDERING (November 2020): Hvis din ansøgning opfylder vores rekrutteringskriterier, og du bliver valgt til at deltage i andet trin i rekrutteringsprocessen, bliver du bedt om at gennemføre en online test oprettet af vores rekrutteringspartner SHL.

Trin 3 | VURDERINGSDAG (december 2020 og januar 2021): Hvis det foregående trin har været vellykket, vil du blive inviteret til at deltage i en gruppeøvelse med andre kandidater og deltage i individuelle interviews.

Trin 4 | INTERVIEW (december 2020 og januar 2021): De kortlistede kandidater vil deltage i et afsluttende interview med et udvalg af ledere på lands- og divisionsniveau.

Trin 5 | JOBTILBUD & INDUKTION: Hvis din rekrutteringsproces afsluttes positivt, modtager du et jobtilbud med en permanent kontrakt med konkurrencedygtig løn. Den 2-ugers globale induktion vil foregå  i forår 2021.

 

Læs mere om programmet på vores koncern hjemmeside og ansøg online.

Bemærk, at rekrutteringen vil foreså løbende og foretages fra vores hovedkontor i Milano, Italien.