Prysmian afsluttede 15 projekter i 2023

I løbet af de sidste fem år, er antallet af projekter som vi arbejder på steget fra 40-50 stykker til 70 projekter, derved har Prysmian firdoblet indtjeningen fra projektudførelsesaktiviteter til en samlet værdi af næsten 23 milliarder euro. Væksten drives primært af globale investeringer i storskala vedvarende energiproduktion og elektrificeringsinfrastruktur.

Størrelsen på projekterne er ligeledes vokset markant, og der er i øjeblikket mere end 20 projekter til en værdi over en halv milliard euro og 9 projekter til en værdi over 1 milliard euro

“Vi har ikke kun et øget antal projekter, men de vokser også med hensyn til skala, varighed og kompleksitet. Det sker oftere at projekter varer mere end fem år og kræver dedikerede lokalkontorer, -ledelse og større teams med eksperter indenfor risikovurdering, inspektion, projektplanlægning og -dokumentation”, forklarer Head of Project Management, Riccardo Fabbri.

Vi har investeret kraftigt i de seneste år for at opgradere operationelle aktiver, såsom anlægs- og installationsevner, for at sikre en vellykket og fejlfri projektudførelse og levering til tiden. Milepælsprojekter, der er færdige i 2023 omfatter:

 

  • Viking Link undersøisk kabelforbindelse mellem Storbritannien og Danmark
  • Neuconnect sammenkoblingsprojekt mellem Storbritannien og Tyskland
  • Vineyard Wind offshore vindmøllepark ud for Massachusetts kyst i USA
  • Provence Grand Large første flydende havmølleprojekt i Frankrig
  • Fécamp nøglefærdigt inter-array projekt til en havmøllepark ud for Normandiets kyst
  • Saint Nazaire, Fécamp, Calvados, Provence Grand Large og Gruissan der er franske havmølleprojekter

Læs mere om vores projektkapacitet på vores globale hjemmeside.

Følg os på Linked her eller tilmeld dig vores Nyhedsbrev her.