Prysmian udpeget leverandør til CityFibres fiberudrulning i Storbritannien.

Prysmian Group har for nylig fået tildelt en strategisk leverandøraftale af CityFibre, en førende britisk installatør og udbyder af fiberinfrastruktur, om levering af fiberoptiske kabler over en 2-årig periode.

Aftalen blev annonceret i forbindelse med CityFibres £ 2,5 mia. dyre udrulning af fuldt fibernetværk samler tempo i hele Storbritannien. CityFibre har allerede afsløret 12 Gigabit-byer, hvor det udvider sine eksisterende fibernetværk til at dække næsten alle husstande og virksomheder, med en målsætning om at nå ud til 5 millioner britiske husstande på tværs af 50 byer inden 2025.

Prysmian har udviklet et omfattende udvalg af kabler, komponenter og tilbehør til støtte for det voksende britiske Fiber to the Premises (FTTP) marked. Koncernen vil snart begynde at forsyne CityFibre med et optisk kabel til både underjordisk og antenne applikation. Med et lokalt produktionsanlæg såvel som øvrig kapacitet verden over, er Prysmian godt positioneret til at støtte en branche i hurtig ekspansion.

”Vi glæder os over, at CityFibre har valgt os som leverandør, på dette vigtige tidspunkt i nationens optiske infrastruktur. Via vores globale erfaringer med kunder der udruller fuld fiberinfrastruktur, besidder vi de fornødne produkter og teknisk ekspertise, der gør det muligt for os at yde et positivt bidrag til CityFibres mål i Storbritannien,” siger Carlos Lopez, direktør for Telecom Business Unit hos Prysmian UK.

James Thomas, direktør for forsyningskæden hos CityFibre, siger: ”I betragtning af vores høje FTTP-ambitioner er vores valg af fiberleverandør kritisk. Vi har behov for en forsyningskæde, der kan levere materialer af høj kvalitet og i store kvantiteter nu og i fremtiden. Vi er glade for at have sikret Prysmian som strategisk leverandør til vores fiberudrulning.”

Find alle Prysmian telecom produkter på vores danske eller koncern hjemmeside.

For produktforespørgsler og teknisk support venligst kontakt Kim Ciesla på telefon 6039 2711 eller e-mail kim.ciesla@prysmiangroup.com