Prysmian erhverver 100% af polske EKSA

Prysmian Group har erhvervet de resterende 70 % af aktierne i polske EKSA Sp. z o.o., hvortil de første 30 % blev købt tilbage i 2006.

EKSA har været distributør af energikabler for Prysmian Group i Polen siden 2002 og har rapporterede en € 40 mio. nettoomsætning.

Opkøbet vil give koncernen mulighed for at fremskynde ​​sin vækststrategi og forbedre sin markedstilstedeværelse i Polen, med specielle logistiske services, teknisk support og et komplet produktsortiment.

Prysmian Group er via EKSA partner til den polske elforsyning, grossister og installatører – for at imødekomme deres efterspørgsel efter kabler til byggeri og infrastruktur samt opgradering og forbedring af transmissions- og distributionsnet.

Med hele 9 fabrikker i Central- og Østeuropa har gruppen en fremtrædende tilstedeværelse i denne region og er i stand til at tilbyde en bred vifte af produkter – lige fra undersøiske og underjordiske HV og MV kabelsystemer til specialiserede industri- og telecom kabelløsninger samt kabling til byggeri.

Læs mere på http://www.Eksa.eu hjemmeside

Find alle vores øvrige nyheder her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.