Prysmian introducerer ny ultra-kompakt og fleksibel båndteknologi

Nye FlexRibbon™ optiske fiberkabler kan indeholde op til 3456 fibre, for øget funktionalitet til datacentre

Prysmian Group annoncerer ​​en forbedring til vores serie af FlexRibbon ™ produkter. Denne nye produktlinje, som har MassLink ™ med FlexRibbon ™ Technology, vil understøtte driften af store datacentre.

“Vi er glade for at kunne tilbyde nye forbedringer til vores FlexRibbon ™ produktserie, med henblik på koncernens tiltag på nye markeder. Da efterspørgslen efter højdensitets datakabler fortsætter med at stige, vil disse produkter være et aktiv ved underjordisk kanalinstallation”, siger Philippe Vanhille, SVP Telecom Business hos Prysmian Group.

Prysmian Groups MassLink ™ produktserie med FlexRibbon ™ technology er designet til at maksimere fibertæthed og kanaludnyttelse. Komprimering af det maksimale fiberantal for et lille kabel, gøres ved at benytte ekstremt fleksible fibre, der kan rulles kompakt sammen som ligges fladt til ribbon-splejsning. De to nye FlexRibbon ™ produkter indeholder henholdsvis 1728 og 3456 fibre, baseret på et ultra-kompakt udendørs kabeldesign, der indeholder bøjningsfølsomme fibre, små nok til at passe ind i henholdsvis en 31,75 mm og 38,1 mm kanal.

“Vi begyndte at udvikle vores FlexRibbon ™ produktlinje for at imødekomme storkunder i Nordamerika, der krævede et højt fiberantal og fibertæthed, med ultra-kompakt design og effektiv installation”, siger Toni Bosch, Vice President for Telecom Solutions hos Prysmian Group. “Vi fortsatte med at investere stort i R&D for FlexRibbon ™ Teknology, med anvendelse af det mest avancerede udstyr. Dette har ført til udviklingen af ​de nye FlexRibbon ™ produkttilbud, der nu tilbydes til vores kunder over hele verden.”

Kablerne har en betydelig mindre diameter, lettere vægt, større fleksibilitet samt en overlegen kink modstand. Dermed kan de benyttes i mindre kanaler og installationen gøres mere effektiv. 1728 fiber designet har en 21 % mindre diameter (38 procent volumenreduktion) i forhold til et traditionelt loose tube design. Derudover kan de nye FlexRibbon ™ produkter naturligvis også indeholde 200 og 250 mikron fiberbånd, der med fordel kan massefusionssplejses.

Prysmian Group bekræfter sin forpligtelse til konstant at investere i dets optiske fiber- og kabelkapacitet for fortsat at imødekomme markedets behov for et pålideligt og effektivt bredbåndsnet.

Downlaod datablad til 3456 fibre MassLink ™ produktserie med FlexRibbon ™ technology

Download datablad til 1728 fibre MassLink ™ produktserie med FlexRibbon ™ technology

Tilmeld dig Prysmian Group Danmarks Nyhedsbrev her