Prysmian var særdeles aktiv deltager til CIGRE 2020 e-sessions

CIGRE 2020 digitale konference eller e-sessions blev afviklet fra den 24. august til 28. august i år.

CIGRE (International Council on Large Electric Systems) er en global nonprofit organisation inden for højspændingselektricitet, der blev grundlagt i Paris i 1921. CIGRE-medlemskab er åbent for enkeltpersoner, virksomheder og organisationer, der er involveret i ethvert aspekt af højspændingsteknik. Dens aktiviteter inkluderer tekniske, økonomiske, lovgivnings- og miljømæssige aspekter vedrørende elnettet. Mere specifikt er målene for CIGRE at:

  • facilitere teknisk udveksling mellem alle involverede parter
  • kommunikere om nyeste teknologier og teknisk viden
  • informere beslutningstagere og regulatorer

Under arrangementet leverede eksperter fra Prysmian Group indsigt og teknisk indhold under dedikerede sessioner. Her diskuterede de, hvordan den nyeste R&D udvikling kan anvendes på fremtidige energitransmissionssystemer med en positiv effekt på kablernes livscyklus og miljømæssige aftryk.

”Til CIGRE e-sessioner blev der præsenteret 47 papirer om innovativ teknik, hvortil Study Committee B1 vedrørende isolerede kabler havde arbejdet intens med flere interessante fremtidsperspektiver. Prysmian spillede en nøglerolle i disse diskussioner og bidrog aktivt til udviklingen af ​​fremtidens elektriske systemer.” udtaler Marco Marelli, Head of System Engineering, Director for Project Business Unit hos Prysmian Group samt Chairman for CIGRE Study Committee B1.

Prysmian Group eksperter var særdeles aktive på CIGRE 2020 e-sessions med hele 21 bidrag fra ingeniører og forskere, der forfattede eller var medforfatter til 6 artikler om følgende emner:

  • Innovative metalliske kapper til undersøiske kabler, der muliggør udskiftning af blykapper, hvilket forbedrer produktets miljømæssige aftryk og samtidig baner vejen for HV dynamiske kabler.
  • Nyt armeringsdesign til dybvandsinstallation for at sænke effekttabet for undersøiske kabler.
  • Eftermonteringsløsninger baserede på omfattende mekaniske og elektriske tests til udskiftning af nye kabler i bymiljøer, hvilket minimerer forstyrrende arbejde.
  • Kvalifikation af en tunnelinstallation, der demonstrerer evnen til at tilfredsstille svære installationsforhold og reducere udførelsesrisiciene med testprotokoller.
  • Sikkerhed ved vedligeholdelsesarbejde med nye protokoller til kontrol af fraværet af spænding, inden reparationsarbejde påbegyndes, hvilket sikrer endnu højere sikkerhedsprocedurer.
  • Sikkerhed i design og HLR-regulering, der viser evnen til at foreslå en bred vifte af HV-løsninger med passende brandsikkerhed.

Adgangen til papirerne i PDF-format vil snart være tilgængelig på CIGRE delegaternes platform.