Prysmian leverer kabler til to nye MSC krydstogtskibe

MSC cruise boat2

Prysmian SeaflameTM kabler til to nye krydstogtskibe bygget af italienske Fincantieri

Prysmian har for nylig indgået en aftale med skibsværftet Fincantieri om levering af 3.000 km HFU armerede og uarmerede, skærmede samt brandsikre SeaflameTM lavspændingskabler til skibsapplikation. Alle kabler vil blive fremstillet på koncernens fabrik i Merlino, Italien. Kontrakten er værd omkring € 10 millioner.

Kablerne skal benyttes til bygning af to nye krydstogtskibe (Regent Seven Seas Explorer C6250 og Regent Seven Seas Explorer C6226)  på Fincantieri værftet i Monfalcone (Gorizia, Italien) på vegne af det schweiziske rederi MSC Cruises. Med en bruttotonnage på ca. 150.000 tons, er det de største krydstogtskibe nogensinde bygget i Italien af Fincantieri. Kontrakten styrker yderligere Prysmian tætte samarbejde med Fincantieri om levering af kabler til militære fartøjer og passagerskibe.

SeaflameTM er en innovativ vifte af ultra brandsikre kraft-, kontrol- og instrumenteringskabler designet til at levere nye niveauer af ydeevne og sikkerhed for verdens førende marine virksomheder. Seaflame™ kabler overholder regulatoriske krav fra SOLAS vedrørende ”Safe Return til Port”, ved at overskride selv de højeste brandsikkerheds standarder, herunder vand sprøjtning eller jetting samt mekanisk stød.

Kontrakten er den første store levering af denne type meget pålidelige og innovative kabler, der kan dække en stor andel af efterspørgslen fra Fincantieri – europas største skibsbygger. Herigennem har Prysmian konsolideret sin position på det europæiske marked for skibskabler, som en af de førende leverandører til skibsværfter.“, udtaler Michele Mossio, Salgsdirektør for Prysmian OEM Italia.

http://www.prysmiangroup.com/staticres/Seaflame%20Leaflet/HTML/