Prysmian har kablet nyåbnet Westconnex M4 Tunnel i Sydney

Prysmian Group Australien har i samarbejde med en joint venture team af virksomheder færdiggjort endnu et vellykket infrastrukturprojekt. Westconnex M4 Tunnel, der blev officielt åbnet den 13. juli 2019, er en 5,5 kilometer dobbeltsporet tunnel i Sydney, som forbinder Homebush og Haberfield. Den nye tunnel forventes at spare op til 20 minutters transporttid mellem Parramatta og Sydney CBD, og aflaste den befærdede Parramatta Road.

Prysmian har til dette projekt leverede både energi- og kommunikationskabler, i form af MV og LV instrumenterings-, styrings-, fiberoptiske- og datakabler. Over en 2-år periode leverede koncernen mere end 2.175 kilometer kabler.

Derudover implementerede koncernen også en innovativ forsyningskæde og et projektledelsessystem, som hjalp med at opfylde projektkrav og stramme tidsfrister, så projektet kunne afsluttes.

Som en global leder inden for kabelteknologi tilbyder Prysmian et one-stop-shop projektkoncept, der imødekommer selv de mest udfordrende produktspecifikationer med leverancer fra koncernen globale fabrikker i Australien, Spanien, Tyskland og Kina.

Vi takker CPB, Samsung og John Holland Joint Venture teamet for deres samarbejde om dette projekt.

Læs mere om hele projektet her https://www.westconnex.com.au/M4-M5LinkTunnels