Prysmian Group – 2015 Koncern Årsresultat

FYResultsPG-news

God salgsvækst (O.G. + 5,3%)
Fremragende præstation for energiprojekter (+ 15,8%)
Solid tendens for telecom (+ 9,9%)
Genopretning for grossist og installation (+ 3,0%)
Opnået resultat med justeret EBITDA på € 623 mio. + 22,6%
Foreslået udbytte på € 0,42 per aktie

Bestyrelsen for Prysmian S.p.A. har godkendt selskabets koncernregnskab og årsregnskab for 2015.

“Omsætningsvækst, forbedret lønsomhed og soliditet af den finansielle struktur har alle karakteriseret 2015, der er lukket med et bedre resultat end ventet,” siger administrerende direktør Valerio Battista.

Koncernens evne til at fastholde strategiske samt værdiskabende forretninger fortsætter med at være afgørende. Markedet for søkabler og -systemer har øget koncernens kapacitet for projektudførelse, som yderligere er blevet styrket ved investeringer i teknologisk innovation, produktionskapacitet og installationsservices, herunder et nyt kabellægningsfartøj “Cable Enterprise”.

I forretningsområdet Telecom, har genopretning af optiske fibres konkurrenceevne samt firmaets evne til at udvikle innovative teknologiske løsninger til bredbånd medvirket til, at det har kunnet drage fuld fordel af mulighederne på et solidt marked.

Koncernen har fortsat sit tilsagn omkring fastholdelse af omkostninger samt reorganisering af sin produktionskapacitet, så antallet af fabrikker der er lukket siden integrationsprocessen med Draka begyndte, udgør 12.

”Dette engagement, kombineret med forsigtig økonomistyring, har bidraget til at sikre stærke pengestrømme og en væsentligt bedre finansiel position end forventet. Vi er glade for at have nået vores oprindelige mål og for at være i stand til at foreslå aktionærerne et udbytteniveau med 2014,” udtaler Battista.

Læs fulde pressemeddelelse
http://www.prysmiangroup.com/en/corporat…

PG + 2xbrand