NExsT udgave 3, 2019 er udkommet – læs det online

Vi er glade over at kunne præsentere dig for det seneste nummer af bladet NExsT, Prysmian Groups publikation om bredbånd og telekommunikation.

Læs alle historier online her

Baner vejen for 5G, IoT og Smart City fiber – LIsa R. Youngers, Fiber Broadband Association
I dag ser vi et væld af drivers for fiber. Video streaming tegner sig for 70% af al internettrafik, og denne procentdel vokser. Cloud computing, inklusive hostede servere, opbevaring og sikkerhedskopiering kan flytte terabytes af data hurtigt. Smart Cities skal støtte alt fra elnet til trafikstyring.

Fiber – det 21 århundreds valg af media – Ernie Carey, JCAREY
På langt sigt vil fiber erstatte kobber og koaksiale medier over hele verden. Denne omlægning har foregået i længere tid – faktisk startede det tilbage i inter-office netværk tilbage i 1980’erne. Der er flere megatrends, der understøtter fibervækst.

FTTH og 5G: Ven eller fjende – Ken Parker, TDS Telecom
Moore’s Law er et velkendt koncept, der hævder, at antallet af transistorer på en siliciumchip fordobles hvert andet år, hvilket muliggør en stigning i computer ydeevne. Lige siden loven blev formuleret for 50 år siden, har dens forudsigelse vist sig at være korrekt.

Fiber revolutionen – Bill Cook, Consultant
Innovation og udviklende teknologier som IoT, 5G, Cloud Computing og smarte byer driver fiber revolutionen. Denne udvikling har markant ændet hvordan vi tænker på netværksinfrastruktur.