Verdens første gelfyldte loose tube Cca og Bca klasse kabel med op til 288 fibre

I kraft af den ny EU standard 50575 i henhold til Byggevare forordningen CPR lancerede vi sidste år en omfattende portefølje af Cca og B2ca loose tube kabler med op til 144 fibre og nu udvider vi porteføljen til også at inkludere op til 288 fibre..

Indtil nu måtte slutbrugere, der krævede højere brandsikkerhed og højere datakapacitet gå på kompromis med kabeldesignet. Kabler der opfyldte de højeste brandklasser var for eksempel ikke egnet til inden- og udendørs brug, mens kabler med et højt fiberantal ikke opfyldte de højeste brandklasser. Desuden måtte brugere ofte opdele det krævede antal fibre i flere rør, hvilket førte til højere omkostninger.

Det er nu fortid. Med vores nye kabelserie kan slutbrugere vælge mellem forskellige typer af vandblokerede kabler med et højt fiberantal til både inden- og udendørs installation, der opfylder de højeste krav til brandsikkerhed. Det betyder ikke mere kompromis med sikkerheden, anvendelsespraksis eller omkostninger, udtaler Tayfun Eren, Produktchef for BU Multimedia Solution hos Prysmian Group

Forskellige versioner af fiberoptiske kabler med op til 288 fibre er nu tilgængelige. Kablerne er alle gelfyldte, ikke-metalliske, med FIreRes® LSHF-FR kappe og anvender vandtætte N-serie rør, med en trækstyrke på op til 9 kN. Udvalgte typer er armeret ved hjælp af glasgarn. Alle kabler er egnet til både inden- og udendørs brug. (Tabel – med hyperlink til hvert datablad)

Type       Træk         Armering   Fiberantal    CPR klasse
N10          1,8 kN       Nej              12 – 288         Cca – s1a,d1,a1
N14          5,0 kN       Ja                12 – 288         Cca – s1a,d1,a1
N15          9,0 kN       Ja                12 – 288         Cca – s1a,d1,a1
N11          1,8 kN        Nej              12 – 288         B2ca – s1a,d1,a1
N09         5,0 kN       Ja                12 – 288         B2ca – s1a,d1,a1
N13          9,0 kN       Ja                12 – 288         B2ca – s1a,d1,a1

På grund af deres ikke-metalliske natur er de lette at samle, og installationspraksis er identisk med ældre Eca eller udendørs loose tube kabling. I kraft af deres vandblokering og høje trækstyrke er de egnet til både inden- og udendørs installation, især i datacentre og højhuse samt (AS+) byggeri såsom skoler, hospitaler, kontorer og lufthavne. Her kræves der ofte både et specielt højt fiberantal samt en høj grad af brandsikkerhed.

FInd alle vores optiske fiberkabler på vores hjemmeside

I forbindelse med forespørgsle eller teknisk support venligst kontakt vores telecom sælger Kim Ciesla på telefon 6039 2711 eller via e-mail kim.ciesla@prysmiangroup.com.