Prysmian kabler installeret i Istanbuls nye Lufthavn

Nye IST åbnede den 6.april 2019

Prysmian Group Tyrkiet har leveret kabelteknologi til en værdi af godt 100 millioner TL til den nye Istanbul Lufthavn (IST) beliggende i Arnavutköy-distriktet på den europæiske side af byen, cirka 35 kilometer fra den gamle lufthavn.

Den nye lufthavn åbnede officielt den 6. april 2019 og overtog IST navnet samt alle planlagte kommercielle passagerflyvninger fra Istanbul Atatürk Lufthavn. Når lufthavnen er færdigbygget til 2025, vil den være i stand til at betjene 200 millioner passagerer om året, fordelt på mere end 300 destinationer. Godskapaciteten forventes ligeledes at nå op på 5,5 millioner tons årligt.

Til dette prestigefyldte projekt har Prysmian Tyrkiet helt specifikt leveret halogenfrie, røgsvage og funktionssikre lavspændingskabler til områder af lufthavnen med meget menneskelig trafik, der havde krav om forhøjet brandsikkerhed.

”Istanbul Airport er en af Europas travleste og derfor er Prysmian Tyrkiet stolte over at have deltaget i dette store projekt og leveret kabler med specielle krav, der gør en forskel. Mængden af kabler benyttet til lufthavnsprojektet løb op i godt 4.200 kilometer.” udtaler CEO, Erkan Aydoğdu hos Prysmian Kablo.

Find alle vores kabler til lufthavne på vores hjemmeside her eller download vores kabelkatalog her.

For yderligere information eller forespørgsler venligst kontakt vores sælger Kim Laursen på telefon +45 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com