Prysmian INSIGHT – den første udgave til 2018 er nu online

Læs den online her

I denne udgave af INSIGHT, er der FOKUS PÅ fusionen med General Cable, hvilket vil resultere i en samlet omsætning på mere end 11 milliarder euro og en indtjening på 930 millioner euro. Dette er i kraft af en høj geografisk komplementæreffekt, med en øget tilstedeværelse i Nordamerika såvel som en øget ekspansion i Europa og Latinamerika.

I sektionen om GLOBALE SCENARIO fortæller vi om Industry 4.0 løsninger og de transformationsmuligheder, det kan tilbyde os som producent. Du vil opdage hvordan koncernens fabriksanlæg er blevet mere effektive, med en optimeret produktion og processer samtidig med, at vi udnytter menneskelig ekspertise.

I sektionen om MARKETS & TRENDS fortæller vi om vores overvejelser, om hvorvidt den globale olie- og gasindustri er på vej ud af dets krise. Mens vi i afsnittet om TRACKING THE FUTURE, ser på de seneste digitale revolutioner fra FTTH Council konferencen i Las Vegas.

I afsnittet om DOING BUSINESS fortæller vi om Prysmian Groups seneste projekt i Abu Dhabi, hvor vi har installeret 500 kilometer brandsikkert kabel i den ikoniske Louvre museumsbygning. Dette vil give en maksimal sikkerhed for de besøgende gæster såvel som beskytte uvurderlige kunstværker. Der rapporteres også kort om øvrige elforsyningsprojekter i Bahrain, Filippinerne og i Italien.

I afsnittet om GETTING THINGS DONE oplyser vi, at den Europæiske Investeringsbank har støttet Prysmian Group med 110 millioner euro til finansiering af R&D. Dette giver koncernen mulighed for øget innovationen inden for ultrahurtige telenetværk samt smartere og mere bæredygtige elnet.

Sidst men ikke mindst, fortæller vi i afsnittet om PEOPLE, om hvordan vi tiltrækker unge talentfulde medarbejdere via vores SELL IT og MAKE IT rekrutteringsprogrammer.

Gå ikke glip af den nyeste udgave. Læs den her online