Prysmian underskriver teknisk samarbejdsaftale om PRY-CAM med GCC Lab

Et uafhængigt testcenter i Saudi Arabien

Prysmian Group har underskrevet et ikke-bindende aftalememorandum (MoU) med Electrical Testing Laboratory (GCC Lab) – et uafhængigt testcenter for installations- og distributionskabler og tilbehør placeret i Dammam (Saudi Arabien) – vedrørende et teknisk samarbejde til udvikling af services i tilknytning til test-, inspektions- og certificeringsaktiviteter i GCC regionen.

Helt specifikt vil Prysmian samarbejde med GCC Lab om at udføre partiel udladning (PD) testning for tredjeparter, både inden for og uden for GCC Lab, baseret på koncernens proprietær PRY-CAM teknologi.PRY-CAM trådløs teknologi tillader hurtig, præcis, effektiv og pålidelig online PD måling, diagnose og fejlplacering uden at skulle afbryde systemet og dække alle aspekter af tilstandsevaluering for enhver elektrisk komponent fra 3 kV til 600 kV. Indsamlede data gemmes i skyen, og kan tilgås og deles eksternt.

Aftalen indebærer levering af PRY-CAM udstyr og træning af GCC Lab ingeniører på Prysmians hovedkvarteret i Milano (Italien) såvel som træning hos GCC Lab til tredjeparter (herunder SEC-Saudi Electricity Company, Saudi Aramco og Sabic) og endelig online PD services. Prysmian vil støtte GCC Lab i udførelsen af ​​PD analyser for at sikre det højeste kvalitets- og serviceniveau.

“Vi er meget glade for aftalen med GCC Lab til deling af vores knowhow inden for PD. Aftalen baner vejen for nye vækstmuligheder i GCC regionen”, udtalte Roberto Candela, CEO for Prysmian Electronics – et datterselskab fuldt dedikeret til Asset Management.

“Dette er kun første skridt på vej mod et bredere teknisk samarbejde. Prysmian og GCC Lab har faktisk aftalt at identificere andre initiativer med det formål at forbedre pålideligheden af ​​elforsyningen i GCC regionen”, bemærkede Antonio Chiantore, Chief Commercial Officer hos Prysmian Group Middle East.

Aftalememorandummet har en gyldighed på 60 måneder og vil blive omdannet til en endelig aftale inden for de første 12 måneder af samarbejdet.

Gulf Cooperation Council (GCC) er en political and økonomisk alliance mellem seks mellemøstlige lande – Saudi Arabien, Kuwait, Emiraterne, Qatar, Bahrain og Oman.

Læs mere herom på http://www.pry-cam.com eller kontakt vores danske specialist på området Brian Schneider på telefon +45 6039 27 64 eller brian.schneider@prysmiangroup.com