Fik du læst NExsT 4. udgave 2019 ?

Fik du ikke læst vores sidste nummer af NExsT version 4 2019 – Prysmians blad om bredbånd og telecom ? Så er muligheden her.

Læs alle historier online her – denne udgave indeholder artikler omkring følgende emner:

Frankrig passerer 15 mio FTTH forbundne domiciler
Antallet af domesiler med FTTH-forbindelser steg med 1,13 millioner i 2. kvartal af 2019 – en stigning på ca. 37% sammenlignet med året før. Ifølge den nationale telekommunikationsregulator ARCEP har 15,58 millioner domeciler adgang til et FTTH-tilbud, en stigning på 32% på et år.

Forskellige tilgange til at tjene penge på fiber
De høje omkostninger ved adgangsnetværk gør monetisering et afgørende problem. En 2017 verdensomspændende undersøgelse af serviceudbydere viste, at indtjening af højhastighedsbredbånd var nøglekomponenten i operatørernes forretningsstrategier.

Alesea: smart værktøj til tromlehåndtering
Prysmian Alesea er en IoT-løsning baseret på aktiv og realtime GPS tracking af kabelaktiver til mere effektiv lagerstyring.

5G og fiberovervejelser for operatører
Avancerede digitale tjenester, forbedret mobilt bredbånd, maskine-til-maskin kommunikation, AI, førerløse biler, e-sundhed og smarte byer vil ikke være muligt uden skalerbare infrastrukturer og 5G til at behandle stadigt stigende datastrømme.

Sydafrikansk teleselskaber og regering
Syv telekommunikationsselskaber underskrev for nylig en samarbejdsaftale med regeringen, der skitserer vejledende principper for adfærd inden for den fiberbaserede forbindelsessektor.

Realiserer fuld 5G med kombineret fiber backhaul og strøm
Mobil kommunikation kræver langt mere båndbredde, end den nuværende infrastruktur er i stand til at give. FTTx kan hjælpe med hurtigt at flytte data mellem faste og mobile netværk, med et stort antal små celler, der giver adgang.

Innovationer fraPrysmian Multimedia
Præsentation af et udvalg af produkter fra Prysmian Groups afdeling for multimedieløsninger, dedikeret til private kommunikationsnetværk, designet til større båndbredde, længere levetid og komplet pålidelighed.

All-fiber kan nå 50% af amerikanske husstande inden 2025
I henhold til seneste undersøgelse fra Fiber Broadband Association (FBA) og strategikonsulentfirma Cartesian, skulle distributionen af fiberfibernetværk nå ud til omkring 50% af de amerikanske husstande inden 2025.