Prysmian Group sagsøger Emtelle UK for patentovertrædelse

Prysmian S.P.A har sammen med sin filial i Storbritannien indledt et retsligt søgsmål om patentovertrædelse i High Court mod Emtelle UK Limited (“Emtelle”).

Prysmian hævder, at Emtelles FibreFlow produkter krænker de britiske betegnelser for Prysmians europæiske patenter til EP (UK) 1.420.279 B1 og EP (UK) 1.668.392B1 fiberoptiske kabler.

”Vi er forpligtet til at levere og promovere innovative produkter, som en nøglekomponent til at fremtidssikre og gøre bredbåndsnettet mere bæredygtigt. Koncernen har gennemført intense F&U-aktiviteter samt store investeringer gennem årene, og vores optiske fiberkabler har opnået en brancherekord for fiberantal og -tæthed med tilhørende patenter. Derfor er vi mere og mere opmærksomme på at beskytte vores teknologier og investeringer mod enhver uautoriseret brug af vores patenter”, udtaler Philippe Vanhille, EVP Telecom Business hos Prysmian Group.

  • Det europæiske patent EP (UK) 1.668.392B1 vedrører optiske fiberkabler og især et kabeldesign med en stærkt reduceret ydre diameter.
  • Det europæiske patent EP (UK) 1.420.279 B1 vedrører optiske fiberkabler og især et med optimeret ”stranded” design.