DrumBuddy i ny og forbedret udgave

Prysmian Group udvikler kabler og services, der gør hverdagen nemmere for elektrikere. Blandt andet DrumBuddy, der gør det nemt for én person at håndtere K6, S6 og mindre tromler uden at belaste ryggen.

DrumBuddy er re-designet og kan købes fra november i en ny udgave. Vi har forbedret på vognen som følgende:

  • håndtagene er blevet lidt længere, for at opnå en bedre tippefunktion
  • monteret med holdere til adaptorsæt, så dette altid følger med vognen
  • ny låsemekanisme med skruer
  • dansk produceret af anerkendt virksomhed

DrumBuddy gør det nemt for én person at håndtere en kabeltromle på op til 200 kg, uden at belaste ryggen. Vognen kan bruges med alle K6, S6 og mindre tromler – og udskiftning til ny tromle kan hurtigt og nemt klares af én person.

DrumBuddy er bygget til det hårde liv på byggepladsen med en sækkevognskonstruktion, kraftige og fleksible hjul, god frihøjde samt punkterfri dæk. Det gør den nem at køre rundt med på byggepladsen på alle slags underlag – selv med små forhindringer.

Med sin kraftige gule farve, er den samtidig meget synlig og nem at lokaliserer på byggepladsen blandt de forskellige byggematerialer.

 

Sådan gør du

Du kører vognen helt frem til tromlen og tipper den ind over tromlen. Herefter skubber du de to sorte akselrør ind i tromlen og låser den fast til vognen. Ved mindre tromler benyttes adaptorsæt, det vil sige de længere akselrør bagved logopladen i stedet for standardversionen. Herefter tippes vognen tilbage ved hjælp af håndtagene, og du er klar til at transportere kabeltromlen. Helt uden tunge løft.

Når der er en tromle monteret på vognen vil den tippe frem og hvile på forreste del af vognen, som gør at hjulene løftes. Dette gør at vognen bliver stående når man begynder at trække i kablet.

DrumBuddy leveres på en palle med påmonterede dæk og tilhørende adaptorsæt. DrumBuddy forhanldes via din lokale elgrossist såsom her.

Download brochure her