Prysmians fiberoptiske kabelfabrik i Slatina tildeles JAC pris

Prysmians fabrik i Slatina, Rumænien, som er den største fiberoptiske kabelfabrik i Europa, har modtaget særlig anerkendelse fra JAC (Joint Audit Cooperation) for dets arbejde med HSE, som på engelsk hedder CSR (Corporate Social Responsibility).

Overrækkelse af prisen fandt sted den 17. januar 2019 i Shenzhen som led i det ottende JAC Forum, hvor virksomheder fra telecom industrien, der har udmærket sig ved deres engagement i HSE modtog en pris. JAC er en international sammenslutning af teleselskaber, som vurderer og fremmer implementeringen af ​​bedste CSR-praksis i medlemmernes produktionsled.

Revisions- og vurderingsprocessen, som blev gennemført via fabriksbesøg og interviews med Prysmian ledelse og medarbejdere vurderede, at implementeringen af koncernens CSR politikker i Slatina var fremragende, med en samlet score på 96,9 ud af 100 – hvilket gav en A rating.

Slatina fabrikken udmærkede sig især inden for områder som Sundhed og Sikkerhed, Arbejdstid, Forretningsetik, Børne- og Ungdomsarbejde, Tvunget arbejde, Foreningsfrihed og Disciplinær praksis – hvor fabrikken scoret 100 procent. JAC prisen fremhævede tillige kvaliteten og effektiviteten af fabrikkens ledelsessystem.

”Denne prestigefulde pris bekræfter koncernens engagement for at fremme initiativer og projekter, der sigter mod at skabe værdi for alle interessenter, især for lokalsamfundet og i lande, hvor vi opererer”, udtalte Prysmian Group Chief Operating Officer Andrea Pirondini.

Takket være fine overordnede CSR resultater for 2017, er koncernen tillige optaget i de vigtigste internationale bæredygtighedsindekser og vurderinger, herunder FTSE4Good, Dow Jones Sustainability Index (DJSI) og CDP (Carbon Disclosure Project).

Læs mere om koncernens engagement i bæredygtighed på vores danske hjemmeside. Hvor du kan download hele vores CRS rapport fra 2017.