Prysmian PowerLink introducerer flere undersøiske kabelservices

Kabelskader er den største trussel mod søkabler og den kritiske funktion, som de udfører ved energitransmission gennem samkøringslinjer eller eksportlinjer. Forebyggelse og reparation af kabelskader med minimal nedetid er derfor afgørende for netoperatører, som kan lide alvorlige tab ved afbrydelse.

Derfor har Prysmian Power Link Cable Solutions udvidet sine services til også at omfatte permanent overvågning, forebyggende vedligeholdelse og nødreparation af undersøiske kabelinstallationer og -systemer. Med koncernens one-stop-service løsning kan netoperatører dramatisk sænke nedetid og betydelig reducerer deres samlede ejeromkostninger.

Løbende overvågning

Koncernen råder over en serie af trådløse, real-time og cloud-baserede aktive overvågningssystemer, der sikrer en 24-timers fjernovervågning af undersøiske kabelinstallationer, ved hjælp af et team af Prysmian specialister i stand til at læse og fortolke indsamlede data.

Denne service er baseret på koncernens PRY-CAM teknologi, der repræsenterer en revolution til asset management, da den ikke kræver serviceafbrydelse for at levere nøjagtig og dyb diagnostisk information. Løsningen omfatter tillige programmeret intervention, som kan forhindre fejl og systemdefekter.

Forebyggende vedligeholdelse

I Middlesbrough (UK) har koncernen etableret en ny marinebase, fuldt udstyret med alt hvad der er nødvendigt for vedligeholdelsesinterventioner. Dermed råder koncernen nu over flere opbevaringsområder for kabler og tilbehør, med nem adgang fra havet til læsning og losning. Herfra kan koncernen foretage planlagte undersøgelser, der kontrollerer kabelsystemets tilstand og afhjælper eventuelle problemer, der kan medføre fremtidige fejl.

Nødreparation

Prysmian PowerLink har evnen til at reagere hurtigt, takket være dets dedikeret task-force der opererer fra en marinebase i Middelbrough på den britiske østkyst. Efter koncernens 24-timers call-center modtager en melding om en afbrydelse af strømtilførslen i et undersøisk kabelsystem, kan besætningen mobilisere dets DP2-fartøj inden for 5 dage og nå frem til den ønskede destination inden for yderligere 2-3 dage.

Læs mere herom på http://www.pry-cam.com

Eller på vores koncern hjemmeside under subsea services.