Prysmian Group sponsorerer beplantning af to skove med 1.250 træer

Som en demonstration af sit engagement i bæredygtighed og miljø, sponsorerer Prysmian Group i januar 2021 beplantning af to skove i byerne Cubelles i provinsen Barcelona og Cruz de Tejada på øen Tenerife. Sponsoratet vil bestå af beplantning af 1.250 træer.

Sponsorat, som også inkluderer gødning, stolper og beskyttelsesnet, vil blive udført på offentlig jord, hvor offentligheden vil være i stand til at besøge områderne, når beplantningen er afsluttet.

Prysmian Group vil modtage et certifikat fra Minstry of Ecological Transition, der akkrediterer beplantningen og sponsoreringen og angiver den anslåede mængde CO2, der vil blive opfanget af de to plantager.

Prysmian Group er fuldt ud forpligtet til at støtte aktiviteter, der bidrager til dekarbonisering og til at opbygge en mere bæredygtig socio-økonomisk model. Yderligere beviser for dette kan findes i det faktum, at virksomheden for nylig forbedrede sin score til Dow Jones Sustainability Index (DJSI) for Electrical Components & Equipments til 86 point til 2020 fra 84 point til 2019.

Bosquia er en kollektiv genplantningstjeneste, hvor sponsorer kan bidrag med at genplante planeten. Læs mere her http://www.bosquia.es