Prysmian forbedrer sin EcoVadis rating til 2020

Opnår 76/100 svarende til et Platinum niveau

Prysmian Group deltog igen i år i EcoVadis 2020 undersøgelse og modtog et evalueringsresultatet. Her er koncernen blevet tildelt en overordnet rating på 76/100 (73/100 til 2019) og opnår en forbedring fra sidste år så virksomheden nu tildeles et Platinum Recognition Level fra EcoVadis CSR Assessment, i forhold til et Gold Level til 2019.

Dette er et resultatet af koncernens HSE politikker og konkrete handlinger, som er indført på de vigtigste områder, der vurderes for. Samlet set scorer koncernen over gennemsnittet i forhold til virksomheder inden for samme branche og er placeret i den øverste 1% af leverandører inden for Manufacture of wiring and wiring devices industry.

”Prysmian Group har frivilligt valgt at deltage i Ecovadis undersøgelsen, for at bruge det som et redskab til løbende forbedringer til koncernens bæredygtighed,” udtaler Antonio Traversi, HSE & Real Estate Director.

EcoVadis er en international platform, der anvendes af mange af vores kunder (bl.a. Deutsche Telekom, RFI, Schneider, Rexel, BT, Bombardier) til at evaluere leverandører som Prysmian Group og overvåge bæredygtigheden i virksomheders globale Supply Chain.

Metoden er baseret på internationale standarder for bæredygtig udvikling og dækker over 21 kriterier på tværs af fire temaer (Miljø, Arbejdskraft og Menneskerettigheder, Etik og Bæredygtig Indkøb). Endvidere kan EcoVadis vurderingsresultaterne bruges som reference for koncernens CSR præstationer ved anmodninger fra kunder.

Koncernen har vedtaget et “Sustainability Scorecard“, der identificerer 16 bæredygtighedsmål for 2020, målt i forhold til kvantitative KPI’er. Herunder forpligter vi os til at overvåge og regelmæssigt kommunikere om den progressive præstation, gennemføre konkrete tiltag for at bidrage til den bæredygtig udvikling samt at skabe fælles værdi.

Se hvordan vi scorer på andre bæredygtigheds indekser.