Prysmian opnår ESG-relateret lån for € 1,2 mia

Prysmian Group har fået finansieret et mellemlangt bæredygtighedsrelateret lån på 1,2 mia. euro via en pulje af førende italienske og internationale banker. Lånet er primært beregnet til at refinansiere et tidligere lån på 1 mia. euro fra 2018.

For at styrke den finansielle struktur og integrationen af ESG-faktorer i koncernens strategi, har Prysmian Group valgt at inkludere vigtige miljømæssige og sociale KPI’er blandt de parametre, der bestemmer lånebetingelserne. Heriblandt årlige CO2-reduktionsmål for 2022 til 2026, andel af kvindelige ansatte og ledere samt antal af bæredygtighedsrevisioner i forsyningskæden.

“Jeg er meget stolt af denne transaktion, der styrker Prysmian Groups finansielle struktur og bekræfter vores engagement med hensyn til forfølgelsen af ESG-mål,” udtaler CFO Pier Francesco Facchini fra Prysmian Group.

“Det faktum, at vores primære bankforbindelser finansiere dette lån, er en grund til stor tilfredshed og bekræfter kreditsystemets tillid til koncernens resultater og til dens evne til at skabe bæredygtig værdi,” udtaler Giovanni Zancan, Finance SVP fra Prysmian Group.

Banker der deltog i transaktionen omfatter Banco BPM, BNP Paribas, Crédit Agricole CIB, ING, Intesa Sanpaolo og Mediobanca. Crédit Agricole CIB fungerede som ESG-koordinator og dokumentationsagent, og Intesa Sanpaolo som Facility Agent.

 

Følg os på Linkedin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Læs mere om gruppens bæredygtighedsaktiviteter på vores lokale hjemmeside.