Nye Europacable formand for energi-infrastrukturteamet

Marcello Del Brenna er udnævnt som ny Europacable formand for energi-infrastrukturteamet og UMP-Chair samt tiltræder direktionen.

Han glæder sig over muligheden for at blive medlem af Europacable igen.

”Jeg er glad for at overtage et endnu stærkere energiteam fra min kollega Raul Gil,  der har større synlighed og stærkere gennemslagskraft i Bruxelles. Europas ambitioner om at dekarbonisere og virkelig forbinde sine energimarkeder giver enorme muligheder for at vokse og forme vores forretning. Jeg er overbevist om, at et mere aktivt engagement i vores industri via Europacable er afgørende for at sikre vores fremtid i Europa” , udtaler Marcello.

Til dagligt arbejder Marcello som CEO for Prysmian United Kingdom, hvor han tillige er President for the British Cables Association. Med femten års arbejdserfaring som CEO for Prysmian i Finland, Italien, Sydamerika og Uk  er han bekendt med vilkårene på det globale kabelmarked. Læs mere på hans Linkedin profil.

Europacable blev grundlagt i 1991 og er en brancheorganisation for førende europæiske kabel- og ledningsproducenter.  Europacable arbejder for CPR udbredelse og kendskab, som den mest effektive måde til at præcisere lovmæssige krav for at sikre, at sikkerhedsstandarder for kabler solgt på det europæiske markede bliver opfyldt.

Læs mere om Europacable kampagner og mærkesager, som de promoverer sammen med dets medlemmer.