Prysmian første ETIM Global Industry Member

Tilslutter sig ETIM International

ETIM er den internationale klassifikationsstandard for tekniske produkter. ETIM tilføjer struktur til ​​teknisk information inden for værdikæden og muliggør effektiv interaktion mellem B2B-professionelle over hele verden. At vælge de rigtige produktløsninger gøres enklere og mere lige til.

Det nyligt introducerede ETIM International Global Industry Membership er åbent for producenter, grossister, indkøbsforeninger  og entreprenører, der allerede er medlemmer af mindst fem forskellige nationale ETIM-organisationer. Som medlem af den globale industri har Prysmian Group direkte adgang til og deltager i ETIM-standardiseringsudvalget og ekspertgrupper – sammen med nationale ETIM-organisationer. Som sådan giver medlemskabet ikke kun mulighed for en konsekvent og effektiv tilpasning af virksomhedernes krav, men også for optimal teknisk ekspertinput fra globalt aktive virksomheder til yderligere udvikling, forbedring og vedligeholdelse af ETIM-klassificeringsmodellen.

“For Prysmian Group er ETIM grundlæggende for effektiv klassificering og dermed udveksle de korrekte data på flere sprog – så vores kabler, koncepter og bæredygtige løsninger er synlige og tilgængelige på alle søgemaskiner”, udtaler Rob van Veen, Prysmian Group Senior Vice President for Energy & Infra.

Prysmian har vedtaget ETIM-klassificeringen som et fundament for at organisere produktinformation globalt. Gruppen producerer globalt en bred produktportefølje til at dække en lang række lokale installationsmetoder. ETIM-standarderne hjælper koncernen med at strømline udvekslingen af ​​produktinformation med deres lokale kunder over hele kloden.

Det globale ETIM medlemskab erstatter på ingen måde Prysmians støtte til lokale ETIM-organisationer, hvor Prysmian fortsat vil være et aktivt medlem af flere lokale ETIM-organisationer. For nylig har koncernen for eksempelvis tilslutte sig ETIM Nordamerika.