Vanpee A/S

Gammelager 15
2605 Brøndby
Telefon:
44859000
E-mail:
Hjemmeside:

Vanpee A/S har en lang og stolt historie, der går tilbage til 1946, hvor det daværende E. Westerberg A/S blev grundlagt af Erik Westerberg. I dag forhandler Vanpee et bredt udvalg af intelligent lysstyring og elmateriel til den professionelle del af elbranchen.

Vanpee kan tilbyde et komplet sortiment af kvalitetsprodukter og -systemer fra anerkendte europæiske producenter som Helvar, Hensel, Doepke, Noark, Legrand, Casambi, Extronic, Raytech og Color Kinetics. Derudover tilbyder vi også en række ydelser, herunder rådgivning, projektering, kurser og programmering.

Vores styrke er vores engagerede og dedikerede medarbejdere med høj teknisk viden, som altid er klar til at bistå med råd og vejledning ved enhver henvendelse. Med udgangspunkt i kundens behov finder vi altid den mest optimale løsning, uanset om det drejer sig om et enkelt produkt eller et større projekt.

I 2010 blev Vanpee opkøbt af det svenske firma Lagercrantz Group og blev i den forbindelse introduceret på Børsen. Med salget til Lagercrantz har Vanpee fået en finansielt stærk ejer, som giver mulighed for fortsat udvikling og ekspansion.

Læs mere om hvilke produkter og services vi tilbyder her.


Udgivet af Vanpee A/S