Helvar Imagine 950 router: DALI-2 multimaster controller

Helvar Imagine DALI-2 950 routerImagine 950 routeren fra Helvar er en DALI-2 multimaster controller og er kompatibel med DALI-2 certificerede trykknapper, PIR- og dagslyssensorer m.m.

Helvar Imagine 950 routeren kan styre og forsyne op til fire DALI-2 netværk. Flere Helvar Imagine routere kan forbindes via en standard TCP/IP Ethernet forbindelse og programmering kan foretages via Helvars Designer software.

Hvorfor er en Helvar DALI-2 løsning det rigtige valg til dit projekt?

Helvar Imagine 950 routeren tilbyder en unik blanding af DALI-2 certificerede produkter, herunder styreenheder, sensorer, paneler, apps og gateways.

DALI-2 er en åben standard og Helvar Imagine 950 routeren er kompatibel med flere forskellige leverandører, hvilket giver fleksibilitet til at tilslutte forskellige fabrikater, både nu og i fremtiden.

DALI er billig at idriftsætte og installationen er nem. Digital systemkonfiguration betyder, at der ikke er behov for dyr kabelføring, hvilket reducerer den samlede pris. DALI har fri topologi, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at følge et fast kabeldiagram. Styrelederne til de digitale signaler er uden polaritet (plus/minus), hvilket minimerer fejlkobling.

Nem installation

LCD skærm på en Helvar Imagine DALI-2 950 routerHelvar Imagine 950 routeren har en indbygget LCD-skærm, som gør det muligt at teste individuelle netværk og lysstyringer forud for programmeringen, for problemfri installation.

Routeren leveres med fire indbyggede DALI-netværk (sammenlignet med det ene DALI-netværk, der fås hos andre producenter). Det maksimerer antallet af forbindelser samtidig med at det minimerer installationstiden.

Når du vælger en Helvar Imagine DALI-2 950 router, sparer du op til 75% af installationstiden, sammenlignet med lignende produkter fra andre leverandører.

Integration med BMS-systemer

Smarte bygninger er bygninger, der med succes kan integrere forskellige systemer og skabe en sammenkoblet, intelligent platform.

Med Helvars Imagine DALI-2 950 router er det let at kommunikere med mange almindelige protokoller som f.eks. BACnet, OPC, TCP/IP, Rest API og Tridium Niagara.

Denne kommunikation muliggør ubesværet integration med bygningsstyringssystemer (BMS) og andre systemer, herunder VVS, persienner, sikkerhed, brand- og alarmsystemer, hvilket giver yderligere besparelser og optimering af smarte bygninger.

Illustration af hvordan Helvars Imagine 950 router kan integreres med BMS-systemer