Du er inviteret til Helvars kommende lanceringsevent!

Helvar Empowering Design webinar

Vi glæder os over at kunne invitere dig til det eksklusive webinar fra Helvar med titlen “Empowering Design with the Best of Both”, som afholdes tirsdag den 23. januar 2024 kl. 10.00. Bemærk at webinaret afholdes på engelsk.

Til denne spændende begivenhed vil Helvar løfte sløret for deres seneste innovation inden for intelligent lysstyring, og vi tror på, at du ikke vil gå glip af det. Deltag i lanceringseventet og lær hvordan Helvars trådløse og kablede systemer kan kombineres for at tilbyde dig en innovativ løsning, der redefinerer fleksibilitet, intelligens og skalerbarhed inden for lysdesign.

Forestil dig at bygninger kan designes, så de nemt tilpasser sig og udvikler sig over tid.

Forestil dig en verden, hvor dit valg af teknologi ikke længere påvirker kvaliteten af exceptionelt lysdesign.

Forestil dig en fremtidssikret løsning, der tilbyder suveræne muligheder for udvidelse og tilpasning, og som sætter nye standarder på markedet.

Deltag i Helvars lanceringsevent for at udforske disse muligheder og vær en del af den næste æra inden for lysdesign. Helvars eksperter vil gennemgå denne innovative nye løsning, fremvise eksempler fra den virkelige verden og besvare dine spørgsmål i en live paneldebat!

Vi ser frem til at se dig den 23. januar!

Tilmeld dig webinaret i dag