Vejrbestandige forgreningsdåser til udendørs installation

Forgreningsdåse monteres på en udendørs vægHensels KF forgreningsdåser er særlig velegnede til ubeskyttet udendørs installation, da de er modstandsdygtige over for UV-stråler samt regn- og saltvand.

Forgreningsdåserne fås både med og uden klemmer samt klemrækker til aluminiums- og kobberledere. Kabelindgang er mulig via udslagsblanketter, som nemt kan fjernes og erstattes af kabelforskruninger. Forgreningsdåserne fås også med glatte sider, så kabelgennemføring kan bores individuelt.

Forgreningsdåserne er fremstillet i PC-GFS-polykarbonat og fås i grå RAL 7035 eller sort RAL 9011 med beskyttelsesgrad IP66 / IP67 / IP69. Se udvalget forgreningsdåser i KF-serien.

Beslag til montering på rør og master

Sort forgreningsdåse monteret på et rørI visse tilfælde kræver udendørs installationer montering på rør eller master, f.eks. når der skal installeres fordelingstavler til lysstyringssystemer, til elektronisk måling eller til sikkerhedssystemer.

Hensel har udviklet mastebeslag, som gør det nemt at montere deres forgreningsdåser til udendørs installation på master og rør.

– Til montering af installationer på rør og master
– Beslagene af V2A rustfrit stål for optimal vejrbestandighed
– Klemmer og skruer af rustfrit stål inkluderet
– Egnet til rør eller master med en diameter på 60 til 150 mm
– Til DK, KF og WP forgreningsdåser fra Hensel
– Nem installation
– Monteringshuller med forskåret M4 gevind

Se mastebeslagene fra Hensel her.