Kurser i DALI og Casambi: Lær at programmere intelligent lysstyring

DALI kursus hos Vanpee A/S

Vanpee tilbyder løbende kurser i både DALI og Casambi programmering, som klæder dig på til at kunne programmere intelligente belysningsanlæg.

Kurserne afholdes i vores lokaler i Brøndby. Kurser i Jylland kan også arrangeres efter aftale ved min. tre tilmeldinger per hold.

DALI Grundkursus

Vores DALI grundkursus er ideelt for dem, der ønsker en grundlæggende forståelse af DALI programmering via Helvars Designer software. Kurset gennemgår DALI teori, opbygning af en DALI bus og adressering af DALI komponenter. Gennem praktiske øvelser lærer du at programmere forskellige funktioner i Helvars Designer software. Kurset giver dig også en introduktion til grafiske brugerflader og integration med CTS- og BMS-anlæg.

DALI Kursus Advanced

Dette kursus bygger videre på det grundlæggende kursus og fokuserer på de mere avancerede funktioner i DALI anlæg. For at deltage i kurset kræves det, at du har gennemført vores DALI grundkursus. Det avancerede kursus dækker emner som brug af GPS-koordinater til skumringsfunktioner, automatisk skift mellem sommer- og vintertid, døgnrytmelys med Tunable White (TW) og brug af conditions (AND, OR, NAND, NOR). Kurset giver dig en mere dybdegående forståelse af DALI og lærer dig at programmere døgnrytmefunktioner, løbelys samt arbejde med logikfunktioner. Der vil også være mulighed for at gennemgå specifikke tekniske løsninger.

Casambi Kursus

Casambi kurset giver et generelt overblik over Casambis produkter, og gennem praktiske øvelser opnås et indgående kendskab til funktioner og programmering i Casambi app’en. Du lærer bl.a. at dæmpe lyset, oprette scener og tidsstyrede funktioner, styre lyset via sol op/sol ned og meget mere. Efter kurset vil du have lært at programmere Casambi produkter og opnået et større kendskab til trådløs lysstyring.

Læs hvordan du tilmelder dig her og se kommende kursusdatoer