Færdigmonterede gruppetavler klar til brug

Vanpee har sammensat et stort udvalg af færdigmonterede gruppetavler med Noark komponenter, som alle opfylder kravene til 2 RCD’er i en boligtavle. De færdigmonterede tavler fås i 1-, 2- og 3-rækker i enten Noark eller UG gruppetavle.

Alle vores færdigmonterede gruppetavler er godkendte og leveres inkl. tavledokumentation og var­metabsberegning. Tavlerne fremstilles hos erfarne tavlebyggere, så du er sikret den bedste kvalitet. Se udvalget af standardtavler her.

Noark tavlekomponenter i færdigmonteret gruppetavleFlot design

De færdigbyggede gruppetavler fås i et flot design. Alle tavler findes i både Noark tavle og UG gruppeafdækning.

 

 

Hvide boliger med rødt tagOpfylder krav

Gruppetavlerne er lavet efter in­stallationsbekendtgørelsen pr. 1. juli 2019. De har derfor 2 RCD’er, som er fordelt ligeligt på grupperne.

 

 

Færdigmonteret gruppetavle med Noark DIN-skinne komponenterKlar til montering

De komplette tavler er klar til montering og er ideelle til brug i private boliger, hvad enten der er tale om en renovering eller en ny installation.

 

 

 

Specialbyggede gruppetavler

Finder du ikke den tavle du skal bruge i vores standardsortiment, kan tavlen laves på forespørgsel, så den tilpasses til netop dine ønsker. Vi kan specialbygge tavler med de specifikke dimensioner, antal RCD’er, automatsikringer, transientbeskyttelse mv., du har brug for.

Ønsker du et tilbud på en specialtavle, kan du kontakte os på info@vanpee.dk eller +45 44 85 90 00.