Casambi Pro: Smart planlægningsværktøj til store lysstyringsprojekter

Casambi Pro pÃ¥ Windows PC og iPad med kontor i baggrundenCasambi Pro er et planlægnings- og idriftsættelsesværktøj skræddersyet til de unikke behov, der er i mange større projekter. Det er målrettet mod installationer med automatiserede styringssystemer, der omfatter tidsplaner, sensorer og tryk.

Casambi Pro er ikke en brugerflade til slutbrugeren, som Casambi app’en er. Casambi Pro udemærker sig særligt til store projekter med gentagne layouts. Det giver dig mulighed for at skabe og konfigurere Casambi installationer med større effektivitet, hvilket minimerer behovet for omfattende tekniske konfigurationer på stedet.

Casambi Pro på Windows PC og iPad

Hvorfor vælge Casambi Pro?

Forestil dig at kunne accelerere projektkonfigurationen ved at udføre det meste af programmeringen off-site. Det er nu muligt med Casambi Pro! Dette innovative værktøj gør det muligt at håndtere de indviklede indstillinger på forhånd, hvilket giver dig større kontrol over det endelige resultat. Når alt er indstillet, uploades konfigurationerne problemfrit via Bluetooth til de fysiske enheder på stedet.

Og du skal ikke bekymre dig om overvældende kompleksitet. Casambi Pro er bevidst designet til at gøre tingene enkle. Selvom softwaren ikke inkorporerer alle funktionerne fra Casambi app’en, vil funktionaliteter løbende blive introduceret baseret på reelle behov, hvilket sikrer en fokuseret og brugervenlig oplevelse.

Funktionalitet, der udvikler sig med dig

Casambi Pro er en softwareløsning i konstant udvikling, der vokser med dine krav. Casambi er forpligtiget til at levere regelmæssige opdateringer med få måneders mellemrum, hvilket forbedrer funktionaliteten.

Nøglefunktioner i planlægningssoftwaren inkluderer:

  • Sceneindstilling: Opret og gem lysscener uden besvær.
  • Dæmpning: Styr hurtigt og nemt lysets intensitet.
  • Layouts, pladsskabeloner, grupper, controllere og netværk: Administrer disse elementer med ubegrænset fleksibilitet.
  • Tunable White: Opnå den perfekte stemning med Tunable White belysning.
  • Tryk og sensorer: Problemfri integration af kontrolindgange.
  • Planlægning: Automatiser hvornår og hvordan lyset skal fungere.

Kom godt i gang med Casambi Pro

Er du klar til at revolutionere dine belysningsprojekter? Sådan kan du komme i gang:

Oversigt over funktioner i Casambi Pro

Off-site planlægning: Brug Casambi Pro Windows PC software til projektplanlægning. Du kan oprette en bruger med dine eksisterende Microsoft-, Google- eller Apple-konti. Du kan nemt importere dine plantegninger i PNG- eller JGP-format og administrere gentagne rum. Download Casambi Pro til Windows PC.

On-site idriftsættelse: Når dit projekt er klar skal du idriftsætte det med Casambi Pro iPad softwaren. iPad’en vil ubesværet identificere Casambi-aktiverede Bluetooth enheder og parre dem med dit Casambi Pro projekt. Download Casambi Pro til iPad.

(Bemærk venligst, at Casambi Pro-værktøjet til idriftsættelse på stedet er designet og skræddersyet til brug på en Apple iPad, med en ekstra iPhone-version, der kun er beregnet til parring af EnOcean-produkter på stedet. Bemærk, at selvom iPad-versionen også kan fungere på iPhone, er den optimeret til optimal ydeevne på iPad).

Mere info om Casambi Pro

Lær mere om Casambi Pro gennem følgende ressourcer: