Vi har tilføjet nye kursusdatoer for efteråret!

Kursus i DALI programmering

Vores kurser i DALI og Casambi programmering giver dig de nødvendige færdigheder til at programmere intelligente belysningsanlæg. Uanset om du er nybegynder eller ønsker at tage din viden til næste niveau, har vi et kursus for dig.

Kurserne afholdes i vores lokaler i Brøndby, men vi kan også arrangere kurser i Jylland ved minimum tre tilmeldinger per hold.

DALI Grundkursus

Lær det grundlæggende inden for DALI-programmering! Kurset starter med en introduktion til DALI teori og fortsætter med praktiske øvelser, hvor du lærer at adressere DALI komponenter og programmere forskellige funktioner i Helvars Designer software.

DALI Kursus Advanced

For dig der allerede har gennemført vores grundkursus og vil tage din viden til næste niveau. Lær at programmere avancerede funktioner som GPS-koordinater, automatisk skift mellem sommer- og vintertid samt døgnrytmelys med Tunable White (TW).

Casambi Kursus

Få et overblik over Casambi-produkter og lær at programmere dem. Gennem praktiske øvelser opnår du indgående kendskab til Casambi app’en, og lærer at oprette scener, tidsstyrede funktioner, og meget mere.

Gå ikke glip af muligheden for at udvikle dine færdigheder inden for intelligent lysstyring! Besøg vores hjemmeside for at se de nye kursusdatoer og læse mere om tilmelding.