Hensel DK0100: En lille forgreningsdåse med store fordele

Hensel DK0100 forgreningsdåse

Hensel har udvidet deres populære ENYCASE-serie med en ny kompakt forgreningsdåse – DK0100. Den nye model måler kun 84 x 84 x 55 mm og er velegnet til de fleste installationer med et maksimalt ledertværsnit på 2,5 mm². Med en beskyttelsesgrad på IP66 kan forgreningsdåsen bruges til både indendørs og udendørs installationer beskyttet mod vejrpåvirkning.

DK0100 er en mindre udgave af den velkendte DK0200 fra Hensel og tilbyder alle de samme fordele i en endnu mere kompakt form. Forgreningsdåsen er fremstillet i Tyskland og garanterer hurtig og sikker elektrisk installation, selv under krævende miljøforhold. Den er også egnet til brug i områder med øgede mekaniske krav eller særlige krav til beskyttelse mod støv og fugt.

Forgreningsdåsen fås med eller uden klemmer (5 klemmer til hver 3 ledere) i både grå RAL 7035 og sort RAL 9011.

Forgreningsdåse Hensel DK0100 - kabelindføring

Fleksibel kabelindføring

Integrerede gummimembraner muliggør nem kabelindføring uden behov for ekstra tilbehør. De elastiske gummimembraner kan også fjernes og erstattes af kabelforskruninger (M20 og M16).

 

Forgreningsdåse Hensel DK0100 - nem montering

Nem installation

Forgreningsdåserne monteres hurtigt og let ved hjælp af de medfølgende udvendige beslag. Der er også mulighed for indvendig montering og fastgørelse bagfra.

 

Forgreningsdåse Hensel DK0100 - robust og holdbar

Robust og holdbar

DK0100 lukkes uden metalskruer og er derfor rustfri og holdbar. Den specielle Hensel ENYCASE-lukning sikrer hurtig og sikker lukning af låget med kun en kvart omdrejning.

 

Læs mere om den nye DK0100 forgreningsdåse her