Forgreningsdåser til indendørs installation

Sort forgreningsdåse monteret på murstensvægHensels forgreningsdåser i DK-serien er særlig velegnede til indendørs installationer, normale omgivelsesforhold og beskyttet udendørs installation.

Forgreningsdåserne fås både med og uden klemmer samt klemrækker til aluminiums- og kobberledere. Kabelindgang er mulig via indbyggede elastiske tætningsmembraner eller udslagsblanketter, som let kan fjernes og erstattes af kabelforskruninger.

Forgreningsdåserne er fremstillet i polypropylen eller polykarbonat og fås i grå RAL 7035 eller sort RAL 9011, med en beskyttelsesgrad fra IP54 til IP66.

Se udvalget af forgreningsdåser til indendørs installation.

Derfor skal du vælge en forgreningsdåse fra Hensel

Forgreningsdåsen i kunststof blev opfundet af Gustav Hensel GmbH & Co. KG i 1931 og er løbende blevet videreudviklet og optimeret, så den i dag fremstår som en moderne samledåse i en flot afrundet form. Forgreningsdåserne fra Hensel har en lang række fordele og funktioner samt et bredt udvalg af tilbehør.

Kabelindføring i en forgreningsdåseVariabel kabelindføring

Forgreningsdåserne fra Hensel tilbyder nem og variabel kabelindføring via elastiske gummimembraner op til IP66. Det er nemt at fjerne gummimembran eller udslagsblanketter og erstatte dem med kabelforskruninger.

 

 

Klemmer i en sort forgreningsdåseSmart klemmeteknologi

Højt placerede klemmer giver mere plads til kabelføring og beskytter kablerne mod løsrivelse. Alle klemrækker har to klemmer per pol og tillader at man blander forskellige ledertyper og ledningstværsnit på hver pol.

 

 

Fastgørelsesbeslag til forgreningsdåseStort udvalg af tilbehør

Vi forhandler et stort udvalg af tilbehør til forgreningsdåser bl.a. kabelforskruninger, membrannipler og klemmer. Derudover er det muligt at tilkøbe mastebeslag, så forgreningsdåserne kan fastgøres på lygtepæle, master og rør.

 

 

Produktion af forgreningsdåse på fabrikKvalitetstestet

Forgreningsdåserne gennemgår omfattende kvalitetstest og Hensels interne kvalitetsstyring og morderne testudstyr garanterer høj kvalitet og sikkerhed. Hensels produktionsfaciliteter opfylder kravene i DIN EN ISO 9001:2015.