Fremtidssikret lysstyring med DALI-2!

De bygninger vi benytter i dag, vil højst sandsynligt stadig være i brug i de kommende 50 år. Det forventes at teknologien vil fortsætte med at udvikle sig i den tid, og derfor giver det mening at vælge et system, som kan understøtte dette konstante behov for forandring.

DALI-2 standarden er den seneste version af DALI og bringer en lang række fordele. Herunder kan du læse 5 grunde til, hvorfor du skal vælge DALI-2 til dit næste projekt.

Interoperabilitet
DALI-2 er en åben standard, som gør det muligt frit at vælge mellem kontrolenheder på inputsiden, herunder PIR sensorer, dagslyssensorer, tryk osv. Det giver større frihed og fleksibilitet til at tilslutte produkter fra forskellige leverandører, både nu og i fremtiden.

Obligatorisk certificering
Testproceduren for DALI-2 er meget mere detaljeret og omfattende sammenlignet med DALI version-1. DALI-2 kræver obligatorisk testning og Digital Illumination Interface Alliance (DiiA) skal verificere testresultaterne, før produktet må mærkes med DALI-2 logoet.

Fremtidssikret
Rum med DALI lysstyring kan nemt tilpasses ved hjælp af programmering. Fremtidige tilføjelser, ændringer og forbedringer af lysstyringsanlægget sker let, sammenlignet med f.eks. traditionel belysning.

Færre ledninger
Et DALI lysstyringsanlæg kræver færre ledninger end traditionelle belysningssystemer. DALI er derfor billig at idriftsætte og installationen er nem. DALI har fri topologi, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at følge et fast kabeldiagram. Styrelederne til de digitale signaler er uden polaritet (plus/minus), hvilket minimerer fejlkobling.

Simpel gruppering
DALI muliggør simpel gruppering. Det betyder, at brugerne kan styre et enkelt armatur, et helt rum eller en hel etage. Derudover er det muligt at programmere forskellige lysscenarier på lysstyringsanlægget.

Læs mere om DALI-2 lysstyring her.