Ny leverandør af TYTAN® I, TYTAN® II og TYTAN® T

 

K'ELECTRIC logo - producent af TYTAN®

 

Vi er stolte af at kunne præsentere K’ELECTRIC GmbH fra Tyskland som ny leverandør hos Vanpee A/S. K’ELECTRIC tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder TYTAN® I, TYTAN® II og TYTAN® T gruppeafbrydere og D0 sikringer, som er blandt de mest anvendte beskyttelsesanordninger i Europa.

K’ELECTRIC’s produkter tilbyder en række fordele, herunder:

  • Høj driftssikkerhed: Du kan være sikker på, at dine elektriske installationer er beskyttet, når du bruger TYTAN® gruppeafbrydere og D0 sikringer fra K’ELECTRIC.
  • Godkendt iht. IEC-standarder: K’ELECTRIC’s produkter er testet og godkendt i henhold til internationale standarder for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhed.
  • Høj kvalitet: Produkter fra K’ELECTRIC er fremstillet af materialer og komponenter af høj kvalitet, hvilket sikrer lang levetid.
  • Nem installation: K’ELECTRIC’s produkter er nemme at installere og bruge.
  • Sikkerhedsovervågning: Sikringsskufferne har en indbygget blinkindikator, som begynder at blinke, hvis en sikring er sprunget. Dette gør det nemt at opdage og løse problemer hurtigt.

Du kan allerede nu finde K’ELECTRIC’s produkter i vores webshop. Du er også velkommen til at kontakte os på +45 44 85 90 00 eller info@vanpee.dk for at høre mere.