Spar tid med selvtestende fejlstrømsafbrydere fra Doepke

Det er vigtigt at foretage regelmæssige funktionstest af fejlstrømsafbrydere (RCD) for at sikre, at de virker korrekt. Det kan dog blive besværligt og dyrt, at udføre disse tests manuelt. Særligt hvis der er tale om lokationer i fjerntliggende områder eller steder med mange fejlstrømsafbrydere installeret.

Doepke har designet en serie af selvtestende fejlstrømsafbrydere. Fejlstrømsafbryderne udfører automatisk månedlige selvtests. Dette sparer både tid og penge, da du slipper for at foretage manuelle tests samtidig med, at det sikrer opretholdelse af funktion.

Testen udføres på samme måde, som hvis du selv trykker på testknappen og sker uden frakobling i spændingen til de efterfølgende grupper. Fejlstrømsafbryderens driftsstatus indikeres ved hjælp af LED dioder. Ved hjælp af et valgfrit Modbus-interfacemodul kan fejlstrømsafbryderens koblingsstatus transmitteres til fjernovervågning.

Fejlstrømsafbryderne med selvtest er særlig velegnede til brug steder hvor elektriske systemer ikke må slukkes, eller er svære at komme til. Dette kan f.eks. være IT-systemer, telekommunikationssystemer, små vindmøller eller rensningsanlæg.

Fejlstømsafbryderne er af Type A og findes i 40A og 63A i 4P. Se udvalget her.