Mød Vanpee og Helvar på Energiforum 2024

Vi udstiller på Energiforum 2024 banner

Vi ser frem til at udstille på Energiforum 2024, som er Energiforum Danmarks årlige konference, der fokuserer på energi, bygninger og grøn omstilling. Dette års tema ”Ingen grund til at vente. Alt det kan vi nå inden 2025 og 2030” stiller skarpt på al den grønne omstilling, vi kan nå inden 2025 og 2030.

Vi glæder os til at mødes over to inspirerende konferencedage og ser det som en mulighed for at præsentere produkter og løsninger, der kan bidrage til den grønne omstilling. Vi ser frem til at dele vores viden, engagere os i meningsfulde diskussioner og skabe forbindelser med andre aktører, der deler vores vision for en grønnere fremtid.

Energiforum 2024 afholdes på Hotel Nyborg Strand den 5. og 6. marts 2024. Udstillingen er udelukkende åben for konferencedeltagere tirsdag den 5. marts, men på konferencens anden dag, onsdag den 6. marts, transformeres den klassiske udstilling til en minimesse, der er åben for alle fra kl. 9.00 – 14.00.

Vanpee deltager i messen sammen med vores leverandør Helvar. Vi håber at se dig på vores stand, hvor vi bl.a. vil fremvise integration af lysstyring i henhold til BR18.

Læs mere om minimessen og tilmeld dig her.