Raytech Gelboxe beskytter elinstallationer mod regn og fugt

Vand og elinstallationer kan være en livsfarlig kombination. Hvis ledninger udsættes for enten vand eller overdreven fugt, kan det resultere i beskadigelse f.eks. i form af korrosion. Skader som disse kan resultere i, at isoleringen ikke udfører sit arbejde eller i værste fald ende med kortslutning.

Raytech gelboxe beskytter elinstallationer mod vand og fugt, og er klar til øjeblikkelig brug.

Små kompakte samledåser med indbygget gel

Raytech gelboxe er kompakte kapslinger fyldt med blød og giftfri gel. Gelboxene fås i forskellige størrelser, alt efter hvor mange kabler og ledere, der er i installationen. Med en IP-klasse 68 er de både støv- og vandtætte og er derfor særdeles velegnede til udendørs installationer, hvor fugt og kondens kan opstå. Samledåserne kan bruges til elektriske forbindelser på f.eks. campingpladser, båd- og havnemiljøer, til udendørs lysstyringssystemer, lysarmaturer, lyskæder og spots samt til alarmsystemer, telekommunikation og signalering.

Raytechs gelboxe beskytter mod fugt og kan med fordel placeres i en forgreningsdåse eller bruges til nedgravning af installationer. Flere af varianterne leveres komplet med klemmer og forskruninger, så unødig træk i kablerne undgås. En gelbox fra Raytech sparer tid – boxen er prefyldt med gel og du slipper for selv at skulle blande komponenterne samt vente på at blandingen hærder eller tørrer, ligesom ved traditionel fyldning af en forgreningsdåse. Raytech gelboxe er klar til øjeblikkelig brug og forsegler forbindelsen med det samme, så den er klar til installation.

Nem vedligeholdelse af installationen

Raytech gelboxe er særdeles alsidige og nemme at anvende. Med et simpelt kliksystem er dåserne nemme at åbne og lukke. Raytechs HAPPY gelboxe er små og kompakte og kan derfor let monteres i en forgreningsdåse. Hvis en installation skal udvides eller vedligeholdes, er det let at åbne boxene, som også nemt kan genanvendes.

Se udvalget af Raytech gelboxe her.