Fremhæv arkitektur og skab stemning med facadebelysning

Facadebelysning fra Color Kinetics
Foto: Copenhagers / Mattia Abeni

Facadebelysning er med til at fremhæve arkitektur og skabe stemning. Vanpee forhandler LED belysningssystemer i høj kvalitet fra bl.a. Color Kinetics, som giver belysningsprofessionelle mulighed for at opnå deres unikke visioner.

Den rette facadebelysning skaber opmærksomhed

Facadebelysning gør det muligt at puste nyt liv i bygninger – såvel historiske som moderne. Arkitektur og belysning går hånd i hånd. Med den rette belysning af bygninger, facader og kunst kan form og æstetik fremhæves, så bygninger fremstår mere elegante og storslåede.

Vanpee forhandler et udvalg af dynamiske LED armaturer i TW/RGB samt DMX styring, som kan belyse facader, skabe opmærksomhed og tiltrække besøgende.

   Foto: Copenhagers / Mattia Abeni

Robuste LED armaturer til udendørs brug

LED armaturerne fra Color Kinetics er robuste, hvilket gør dem velegnede til udendørs brug, da de kan modstå selv de hårdeste miljøer. Armaturerne leverer overlegent lysudbytte, lang levetid, pålidelig betjening, enkel idriftsættelse samt sikker fjernovervågning og -styring.

Den banebrydende IntelliHue teknologi fra Color Kinetics gør det muligt at indstille millioner af farver og nuancer af hvidt lys med stor præcision. Teknologien er derfor velegnet til facadebelysning, da der opnås et højt niveau af kontrol og fleksibilitet når der skal vælges farvepunkter, særligt nuancer af hvidt lys. Med IntelliHue armaturer kan farvetemperaturen indstilles fra de varme rødlige nuancer i 2000-2500 Kelvin til de kolde blålige nuancer i 7000-10000 Kelvin.

Armaturerne er samtidig energibesparende, da LED bruger langt mindre energi end traditionelle lyskilder.

Læs mere om de mange muligheder med facadebelysning her.