Universalfjernbetjening ESY-Pen fra ESYLUX

Konfigurering via mobile enheder bliver stadig mere populær inden for teknisk bygningsudstyr. ESY-appen gør dette muligt med de intelligente automations- og belysningsløsninger fra ESYLUX: Enten direkte via smartphone, hvis den styrede enhed er udstyret med et Bluetooth-modul, eller i kombination med ESY-Pen, som fungerer som bro til infrarøde sensorer. Opdateringen af appen indeholder en masse nye funktioner.

 

Samlet indstilling for hurtigere idriftsættelse

ESY-appen giver nu mulighed for samlet indstilling ved konfigurering af enheder med en større række funktioner, som f.eks. udendørs DEFENSOR-bevægelsessensorer: Brugeren behøver ikke sende ændringer individuelt til enheden, men kan overføre alle ændringer samtidigt i et enkelt batch. Dette sparer en masse tid under idriftsættelse. Desuden kan batchet efterfølgende sendes til andre rum og enheder af samme type med et enkelt tryk på en knap. Denne såkaldte kopiering øger også betydeligt opsætningshastigheden for ofte anvendte produkter.

 

I en projektkonfiguration gemmer ESY-appen automatisk alle parameterindstillinger. Selvom brugeren har slettet eller ændret batchet, kan alle ændringer overføres på et senere tidspunkt. Dette giver brugeren mulighed for nemt at indstille hele konfigurationen på kontoret og så derefter sende den til enhederne direkte på byggepladsen. ESY-appens grænseflade er optimeret til skærmstørrelsen, så alt kan indstilles via smartphone.

 

Mobil projektstyring med PDF-eksport

Den mobile projektstyring i ESY-appen giver brugeren mulighed for at gemme og hente konfigurationer for op til 64 etager med op til 64 rum pr. etage og op til 64 enheder pr. rum. Projektfilen, der f.eks. kan bruges som teknisk specifikation, kan sendes eller udskrives som PDF-dokument. PDF-layoutet i den aktuelle version er blevet optimeret for at give bedre læsbarhed. Der kan nu også gemmes yderligere oplysninger i et notefelt.

 

ESY-appen kan downloades gratis fra de respektive appstores til iOS og Android.

https://www.esylux.dk/esy-pen/